Baltex Blinds: Warmte en Textuur voor je Ramen

Baltex Blinds: Warmte en Textuur voor je Ramen

Baltex Blinds tilt raambekleding naar een nieuw niveau. In plaats van standaard plastic of kunststof, gebruiken zij natuurlijke materialen om unieke geweven rolluiken te creëren. Hiermee voegt u niet enkel functionaliteit toe aan uw ramen, maar ook warmte en textuur aan uw interieur.


De schoonheid van natuurlijke materialen


Baltex Blinds gebruikt dunne stroken van verschillende houtsoorten om hun geweven rolluiken te maken. Bamboe, okoume en kooto zijn slechts enkele voorbeelden.  Deze houtsoorten bieden niet enkel een diversiteit aan kleuren, maar ook unieke patronen in de weving.  Het resultaat? Rolluiken die een natuurlijke uitstraling hebben en prachtig licht door de kamer filteren.Baltex Blinds beperkt zich niet enkel tot houten geweven rolluiken. Ze bieden ook een selectie aan andere raambekleding die perfect aansluit bij hun natuurlijke stijl:


  • Linnen gordijnen: Elegante en luchtige gordijnen die naadloos samengaan met de houten rolluiken.
  • Lampen: Lampen vervaardigd uit hout en linnen, die uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling geven.


Baltex Blinds ontdekken


Bent u op zoek naar raambekleding die uw woning karakter geeft? Wilt u genieten van de warmte en textuur van natuurlijke materialen? Breng dan zeker een bezoek aan de website van Baltex Blinds door August Interieurarchitectuur Amsterdam, de exclusieve verdeler van Baltex Blinds in Nederland. In hun showroom kunt u de verschillende mogelijkheden van dichtbij bekijken en advies krijgen.

Terug naar blog