Baltex Blinds: Unieke houten geweven raambekleding

Baltex Blinds: Unieke houten geweven raambekleding

Houten geweven rolgordijnen van Baltex Blinds creëren een unieke en bijzondere ervaring van lichtinval in elke ruimte. Gemaakt van verschillende houtsoorten zoals bamboe, hennep, okoume en kooto, bieden ze een breed scala aan texturen en kleuren om uw interieur perfect aan te vullen.


Naast hun esthetische waarde, bieden Baltex blinds ook tal van praktische voordelen:


  • Privacy en lichtregeling: De blinds filteren zonlicht op natuurlijke wijze en bieden privacy zonder dat u zich volledig afsluit van de buitenwereld.
  • Isolatie: De houten geweven stof helpt warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten, waardoor u energie bespaart.
  • Duurzaamheid: Baltex blinds zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jarenlang mee.
  • Maatwerk: De blinds worden op maat gemaakt om perfect in uw ramen te passen.

Baltex Blinds: Meer dan alleen raambekleding


Baltex Blinds biedt naast hun prachtige houten geweven rolgordijnen ook een breed scala aan andere raambekleding, waaronder:


  • Linnen gordijnen: Elegante en natuurlijke gordijnen die perfect passen bij de houten geweven blinds.
  • Lampen: Handgemaakte lampen van hout en linnen die uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling geven.

Uw Baltex Blinds specialist


Baltex Blinds is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in de raambekledingbranche. In Nederland worden ze exclusief verdeeld door August Interieur, een interieurspecialist gevestigd in Amsterdam. August Interieur heeft een uitgebreide showroom waar u de verschillende Baltex Blinds modellen kunt bewonderen.


Ervaar het verschil met Baltex Blinds


Ben je op zoek naar unieke en stijlvolle raambekleding die ook nog eens functioneel is? Dan zijn Baltex Blinds zeker het overwegen waard. Bezoek de website.

Terug naar blog