Over ons

Bij August Interieur kijken we met trots terug op meer dan 35 jaar vakmanschap. Ons bedrijf, beroemd om onze Baltex Blinds en interieurarchitectuur, werd ooit geleid door Guus Vogelpoel en is nu een bloeiende familieonderneming onder zijn zoon, Puck Vogelpoel. Deze overgang markeert een voortzetting van onze toewijding aan kwaliteit, waarbij de rijke ervaring en kennis van generatie op generatie zijn doorgegeven.We hebben onze expertise ingezet bij talloze prestigieuze projecten, zowel nationaal als internationaal. Onze op hand gemaakte producten zijn te vinden in verfijnde huizen, kantoren, restaurants en jachten, elk met dezelfde toewijding en precisie gerealiseerd.

Een persoonlijk en betrokken proces is essentieel voor ons succes. We bieden uitgebreid advies en nemen nauwkeurig de maten op om ervoor te zorgen dat elk detail perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Dit persoonlijke contact stelt ons in staat om sterke relaties op te bouwen en onze klanten door elke fase van hun project te begeleiden.

Onze Baltex Blinds, zorgvuldig geassembleerd en geïnstalleerd door ons ervaren team, zijn het toppunt van veelzijdigheid en vakmanschap. Of het nu gaat om raambekleding, ruimteafscheiding of unieke lampenkappen, onze creaties combineren stijl en functionaliteit op unieke wijze.

Deze combinatie van vakmanschap, persoonlijk contact en innovatie onderscheidt August Interieur in de wereld van interieurdesign. Onze toewijding aan perfectie, van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie, maakt ons de ideale partner voor diegenen die iets bijzonders zoeken. Wij blijven trouw aan onze traditie en blijven vooruitstrevend in design en technologie, om dromen te verwezenlijken en onze klanten tevreden te stellen.