Ontdek het Verhaal Achter August Interieur

Ontdek het Verhaal Achter August Interieur

Een Kijkje in Ons Amsterdamse Atelier en Erfgoed. 

Welkom bij August Interieur, waar vakmanschap en traditie samenkomen in het hart van Amsterdam. Al ruim 35 jaar staan wij bekend om onze BALTEX blinds en interieurarchitectuur, maar er schuilt nog zoveel meer achter onze naam.

In ons atelier, gelegen in het bruisende Amsterdam, ontwerpen en produceren wij onze unieke interieurproducten. Hier komt het beste van vakmanschap en creativiteit samen, met een vleugje Amsterdamse charme.

Wat ons echt trots maakt, is onze familiegeschiedenis. Ooit geleid door de bekwame handen van Guus Vogelpoel, is August Interieur nu een familieonderneming, waarbij de ervaring en kennis van generatie op generatie worden doorgegeven. Guus heeft zijn passie en expertise doorgegeven aan zijn zoon, Puck Vogelpoel, die nu samen met ons de toekomst van August Interieur vormgeeft.

Door de jaren heen hebben we onze stempel gedrukt op talloze prominente locaties, zowel binnen als buiten Nederland. Van chique huizen tot elegante kantoren, van sfeervolle restaurants tot luxueuze jachten - overal hebben onze producten en ontwerpen hun plek gevonden.

Onze handgemaakte houten geweven blinds, linnen gordijnen en lampen dragen het stempel van vakmanschap en oog voor detail. Elk stuk wordt met liefde vervaardigd in ons atelier, waarbij we niet alleen het ontwerp verzorgen, maar ook de montage en zelfs de installatie als dat gewenst is. Dit persoonlijke tintje maakt onze BALTEX producten veelzijdig en perfect geschikt voor verschillende toepassingen, of het nu gaat om raambekleding, roomdividers of wanddecoratie.

Maar we stoppen niet bij blinds alleen. Ons assortiment omvat ook een diverse selectie hanglampen, schemerlampen en tafellampen, elk ontworpen om uw ruimte te verlichten en te verfraaien op een unieke manier.

Met August Interieur maken we van elke ruimte een unieke plek, doordrenkt met karakter en stijl. Stap binnen in ons Amsterdamse atelier en laat ons uw interieurverhaal vertellen, op maat gemaakt voor u.

Terug naar blog