Veelgestelde vragen

Inklapbare content

Privacy

Onze blinds zijn ontworpen met privacy in gedachten. Afhankelijk van het type en de stijl van de blinds die je kiest, kunnen ze variërende niveaus van privacy bieden.

Bijvoorbeeld, onze verduisterende blinds bieden maximale privacy door het blokkeren van het zicht van buitenaf, terwijl onze jaloezieën of rolgordijnen met lichte filtering nog steeds wat licht doorlaten maar toch privacy bieden. We bieden een verscheidenheid aan opties die aan jouw specifieke privacybehoeften kunnen voldoen, en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw ramen.

Als je specifieke vragen hebt over de privacykenmerken van onze blinds, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Prijzen

Bij ons draait het niet alleen om prijs, maar om waarde. We bieden hoogwaardig maatwerk tegen eerlijke prijzen. Onze filosofie is om de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit, service en betaalbaarheid.

Met onze inmeet-service en maatwerkbenadering garanderen we dat elke blind precies past en perfect aansluit bij jouw ramen. Ons toegewijde team staat klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens het hele proces, van inmeten tot installatie.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen. Met oog voor detail streven we naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Bij ons krijg je niet alleen blinds, maar een complete ervaring die gericht is op jouw tevredenheid en comfort.

Inmeten

Bij ons staat maatwerk centraal. We begrijpen dat elk raam uniek is, daarom bieden we een persoonlijke inmeet-service aan. Ons ervaren team komt bij jou thuis om de exacte afmetingen van je ramen op te nemen. Of het nu gaat om grote ramen, afwijkende vormen of lastig bereikbare plaatsen, wij zorgen ervoor dat elke blind perfect past. Met onze nauwkeurige inmeet-service garanderen we een naadloze en professionele installatie, waardoor je verzekerd bent van blinds die precies op maat zijn gemaakt voor jouw interieur.